dhcn
24-02-2018
Herplaatserpagina
Soms komt het door omstandigheden voor dat we een nieuw huisje moeten zoeken voor een hond. Kijk hier voor de voorwaarden tot plaatsing
Herplaatsers (Klik op de naam om direct naar het paginagedeelte van de betreffende hond te gaan)
aanmeldingen:

Django,Diego, Kaya, Dex

gereserveerd:  
recent herplaatst: Simba Stanley Xena Arzan
via asiel/FB Arzan

Arzan is herplaatst

Simba is herplaatst

Xena is herplaatst


Kaya

Duitse herder met stamboom: Lara, roepnaam Kaya

Tel 0599-619256 of 0611443313
Email: danielle_schuiling@hotmail.com

Kaya is een vriendelijke Duitse herder teef van 9 jaar oud. De reden dat ze herplaatst moet worden is dat Kaya meer aandacht, liefde en beweging nodig heeft hetgeen ze bij ons niet meer krijgt ivm werk. Wij zijn te vaak van huis waardoor Kaya niet meer krijgt wat ze nodig heeft. Kaya is erg sociaal en enthousiast en wil graag werken voor haar baas. Ze kan niet altijd goed met andere honden en katten. Ze kan wel met kinderen mits onder toezicht omdat ze geen kinderen is gewend. Kaya kan goed aan de riem lopen als het rustig is. Als zij andere honden of katten tegenkomt wil ze wel uitvallen aan de riem. Thuis is Kaya gewend aan binnen en buiten. Buiten had Kaya een grote ren met uitloophok. Het is een hond die het beste tot haar recht komt als ze 1 op 1 is. Ondanks haar negen jaar is het nog een energieke en speelse hond. Kaya is ook dol op balletjes.


Dex

Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt om een nieuw huis voor Dex te zoeken. Wij gaan uit elkaar en ik kan maar 1 hond meenemen. Wanneer iemand verdere uitleg wil zou ik dat persoonlijk toelichten.

Dex is een Oudduitse herder met stamboom geboren op 20 oktober 2016 Hij is gecastreerd heeft een goed gewicht een goede gezondheid en al zijn controles en inentingen gehad.

Dex leeft nu samen met onze andere Oudduitse herder van 3,5 jaar. Dit gaat ontzettend goed. Ze rennen en ravotten wat af. Ze hebben een hele groot afgezet terrein tot hun beschikking. Wij leven op het platteland en Dex is geen woonwijk gewend. Het is een onzekere hond. En is erg gauw overprikkeld. Hij valt aan de lijn uit naar andere honden. Los is hij heel erg overweldigend rent op een hond af en wil meteen spelen, dwingt een hond bijna om te spelen. Tot nu heeft hij alleen een aanvaring, niet meer dan dat maar hij was wel onder de indruk, met een teef gehad. Deze kan hij dan ook niet uitstaan. Dex heeft de puppy cursussen en jonge hond cursus gehad. Luistert goed naar de commando s. Verder heb ik een paar maanden met hem bij een reddingshonden groep getraind als mantrail hond. Ook met hem deel genomen aan een 2 daagse workshop bij Monique van Weeren. Er zit veel potentie in. Hij heeft in zijn korte leventje al veel meegemaakt wat betreft veranderingen van roedel. Het eerste half jaar heeft hij bij iemand anders gewoond daarna is hij bij ons gekomen en na een paar maanden overleed 1 van onze andere honden en werd de roedel weer anders. Dit heeft wel invloed op hem gehad. In het begin toen wij Dex kregen kon hij totaal geen rust pakken, was continu oplettend en actief. Inmiddels door verschillende methode s is het goede slaper geworden (wel met zijn bek open, geen idee waarom) en pakt hij zijn rust. Het is een jonge, onstuimige, niet bange, zeer leergierige herder… ook zeker nog aan het puberen. Het is een geweldige lieve aanhankelijke hond. Hij is gek op werken / leren. Momenteel durf ik hem niet los te laten op de grote vlaktes hier omdat hij achter konijnen en reeën aangaat en in zijn onstuimigheid gaat hij er van door wanneer hij heel ver weg een andere hond ziet. Hij luistert dan nergens naar. Mijn ervaring met de andere herder leert mij dat dit een tijdelijk iets is. Katten of kleine kinderen is hij niet gewend. Hij kan heel goed en gemakkelijk in de auto mee. Is daar erg rustig ook in zijn eentje. Verder is hij dus bij ons altijd samen geweest met andere honden. Ze kunnen samen heel goed alleen thuis zijn. Wat Dex doet wanneer hij helemaal alleen is in een huis weet ik dus niet. Hij heeft wel een grote bench, van zijn vorige baasje meegekregen, waar hij toen graag in zat. Inmiddels die al een half jaar niet meer gebruikt.

Dex heeft iemand nodig die in het begin veel tijd en aandacht aan hem wil en kan besteden en helemaal voor deze kanjer gaat. Dit is ook zeker wat hij verdiend. Hij leert ontzettend snel en zou ook heel gauw alle do’s en dont’s oppikken. Je krijgt er een geweldige hond voor terug.

Voor meer info bel 0640416761 of mail naar rosehoogland@hotmail.com


Diego

Dit Is Diego, onze 3,5 jarige reu zonder stamboom, hij is niet gecastreerd.  Diego is een prachtige grote Duitser die graag erg actief is.  Hij is voor zijn gezin aanhankelijk en lief, maar tevens ook erg wakend en beschermend.Hij geniet van het apporteren met een bal of stok, zijn lust en zijn  leven.Diego wandelt graag maar ligt ook heerlijk te slapen in de woonkamer.
Diego woont op dit moment in een woonwijk, door zijn beschermende gedrag heeft hij helaas al 2x een bijtincident gehad, tijdens een wandeling door de wijk.
Hij kent de basis commando's zoals hier, zit, af en blijf en luistert goed. Diego is niet met kleine kinderen op gegroeid , daar zou ik hem ook niet herplaatsen. Tieners is geen probleem. Wij zoeken voor Diego een nieuwe plek bij iemand die actief met hem omgaat of veel ruimte om het huis heeft waar hij lekker kan rondrennen.

Mijn telefoonnummer is 06-41138104
Email evelyn1971@gmail.com

Django

Beste herders liefhebbers,

Helaas moet ik met pijn in mn hart op zoek naar een ander tehuis voor mijn duitse herder django. Het is een reu van 3 jaar en gecastreerd. Het liefst wil hij 24 uur per dag met je bezig zijn ontzettend speels maar ook enorm beschermend

Dit omdat ik hem niet meer aan kan en door mijn gezondheid  niet in staat ben om met hem te trainen.en veel met hem bezig te zijn.  Het is een hond met gebruik aanwijzing en hele sterke eigen wil. Met goede aanpak krijg je dat er mischien wel uit. Als je met hem bezig ben gaat hij wel helemaal voor je en is gek op ballen en stokken.


Het liefst zou ik hem bij iemand willen plaatsen die alleen is of met zn 2en zijn en de mogelijkheid heeft om met hem te trainen of  die een terrein wil laten bewaken maar waar hij ook binnen kan.ik vertrouw hem niet met kinderen. iemand die weet hoe je hem getraind en dr onder krijg zou er een gouden hond aan hebben. Helaas heb ik dat zelf niet kunnen doen door mijn gezondheid. Dus ja hij is mij nu aardig de baas. Ook heeft hij een hele sterke reuk dus zou voor speurder ook fantastisch zijn als je weet hoe je moet doen.

Hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen naar het zoeken voor een geschikte plek.

Voor meer info
0621682452 of mail
Alvast bedankt 

Stanley is herplaatst