dhcn
19-11-2017
Herplaatserpagina
Soms komt het door omstandigheden voor dat we een nieuw huisje moeten zoeken voor een hond. Kijk hier voor de voorwaarden tot plaatsing
Herplaatsers (Klik op de naam om direct naar het paginagedeelte van de betreffende hond te gaan)
aanmeldingen:

Stanley, Django, Boris,,,

gereserveerd:  
recent herplaatst: Beau Nero, Caine, Zimra
via asiel/FB

Nero is herplaatst


 

Caine is herplaatst


 

Django

Beste herders liefhebbers,

Helaas moet ik met pijn in mn hart op zoek naar een ander tehuis voor mijn duitse herder django. Het is een reu van 3 jaar en gecastreerd. Het liefst wil hij 24 uur per dag met je bezig zijn ontzettend speels maar ook enorm beschermend

Dit omdat ik hem niet meer aan kan en door mijn gezondheid  niet in staat ben om met hem te trainen.en veel met hem bezig te zijn.  Het is een hond met gebruik aanwijzing en hele sterke eigen wil. Met goede aanpak krijg je dat er mischien wel uit. Als je met hem bezig ben gaat hij wel helemaal voor je en is gek op ballen en stokken.


Het liefst zou ik hem bij iemand willen plaatsen die alleen is of met zn 2en zijn en de mogelijkheid heeft om met hem te trainen of  die een terrein wil laten bewaken maar waar hij ook binnen kan.ik vertrouw hem niet met kinderen. iemand die weet hoe je hem getraind en dr onder krijg zou er een gouden hond aan hebben. Helaas heb ik dat zelf niet kunnen doen door mijn gezondheid. Dus ja hij is mij nu aardig de baas. Ook heeft hij een hele sterke reuk dus zou voor speurder ook fantastisch zijn als je weet hoe je moet doen.

Hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen naar het zoeken voor een geschikte plek.

Voor meer info
0621682452 of mail
Alvast bedankt 

Beau is herplaatst

Zimra is herplaatst


Stanley

Hallo allemaal,

Ik wil graag aan jullie iemand voorstellen! Zijn naam is Stanley, een prachtige en lieve 4-jarige reu (geb. november 2012) Komt uit België..
-          een kruising Duitse herder x Border collie, afkomstig uit Nederland.
-          gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en niet in het bezit van een stamboom.
-          valt onder de klasse middelgrote hond.
-          kan goed tegen autorijden, maar is niet gewend aan een kennel.
-          daarnaast kan hij wel een aantal uren alleen thuis blijven.
-          is niet gewend aan kinderen.
-          is bekend met katten, met bepaalde katten kan hij goed opschieten en met andere niet.
-          is niet geschikt als waakhond op een bedrijfsterrein.

Het is geen hond voor beginnende hondenbezitters en enige ervaring/kennis van (beiden) rassen zijn wel gewenst.
Stanley is erg baasgericht, wil super graag voor je werken, is alert en waaks, dit zijn eigenschappen waar beiden rassen over beschikken.
Stanley kan goed met andere honden, hij zit nu dagelijks in de hondenopvang en ook buiten is het geen probleem (zover het geen ontzettende dominante reuen zijn). Hij is niet voldoende gesocialiseerd met hardlopers en paarden/ruiters, hierdoor wil hij deze achterna en ernaar happen. Dit gedrag is ontstaan en is hij niet voldoende in getraind. Hij is met een duidelijke aanpak wel goed te trainen.

Helaas was Stanley al een keer herplaatst en kwam bij een stichting vandaan op een leeftijd van slechts 1,5 jaar oud. Hierdoor heeft hij op jonge leeftijd niet de benodigde stabiele basis gekregen die een hond nodig heeft. Door zijn verleden is hij tegenover onbekenden erg onzeker, wat zich uit in blaffen of zelfs in een snauw.
Vanwege mijn scheiding kan ik Stanley niet meer bieden wat hij nodig heeft en ook verdient. Daarom ben ik helaas genoodzaakt om Stanley te herplaatsen. Zijn nieuwe baas(jes) moeten veel tijd hebben om in hem te investeren, dan wordt het een super hond!

Momenteel flybalt Stanley al anderhalf jaar en dit is echt zijn lust en zijn leven. Het liefst wens ik dat zijn nieuwe baas met Stanley verder gaat flyballen of een andere actieve sport met hem gaat beoefenen, hij is erg leergierig.

Zie je je zelf als het nieuwe baasje van Stanley waar hij tot het einde van zijn leven kan verblijven?

Voor meer informatie neem dan contact op via ch.hopfi@web.de

 

 

Boris

Ik wil Boris, een langharige Duitse herderreu een andere toekomst te geven. Alvorens de reden daarvoor toe te lichten zal ik u Boris en zijn achtergrond schetsen.

Boris is een ´afstandshond ' die op een leeftijd van een half jaar bij ons is gekomen en werd het gezelschap van onze Mechelse herderteef Sascha, eveneens een afstandshond. Samen hebben ze het goed en door de woonomstandigheden en uitlaatmogelijkheden altijd veel vrijheid gehad. Boris is daardoor weinig gewend aan de riem te lopen al gaat dat op zich aardig. Het is een zachtaardige hond met wel wat angsttrekken die eigenlijk alleen tot uiting komen in contact met andere honden. Daar hij die weinig tegenkomt is de mogelijkheid om daar gedragstherapeutisch wat aan te doen niet benut. Met mensen speelt dat helemaal niet, het is een vriendelijke hond die geen agressief of angstig verdrag vertoont, ook gewoon mee gaat in een eettentje etc. en in de ontmoeting met andere honden preventief heel goed corrigeerbaar is en onder de tafel blijft liggen als dat gecommandeerd is. Hij is wel waaks op eigen erf, zoals normaal is natuurlijk.

Het is een actieve hond, zonder enig lichamelijk gebrek, een plaatje om te zien, fantastische zwemmer, onvermoeibare apporteur en naast de fietsloper. Qua karakter wel ondergeschikt aan de oudere Mechelse herder teef en daarin volgzaam ( waar zij gaat, gaat hij ).

Boris is ruim 5 jaar en heeft geen stamboom.

In de aanstaande nieuwe woon- en werkomstandigheden van mijn zoon - de eigenlijke baas van Boris -kan hij geen hond houden en zelf kan ik in nieuwe woon en privé omstandigheden (emigratie) ook geen twee honden ( meer) houden. 

Uiteraard tot nadere toelichting bereid.

Hans Schipper, Renesse
Tel : 0636184965
schipper_j@hotmail.com