dhcn
10-07-2017
Wandelen met de DHCN
op deze pagina de wandelagenda
DHCN Wandelingen in 2017: programma
Zondag 13 augustus Hoorneboegse Heide Joke nieuw!
Zondag 10 september Katwijk Maj  
Zondag 8 oktober De Elzen      Janny  
Zaterdag 18 november Giersbergen Ellen  
Zondag 17 december     nog in te vullen met nieuwe locatie
       

Zondag 9 juli: nieuw: wandeling in de Seterse Bossen!

Weer als vanouds geslaagde wandeling. Met zon en mooie temperatuur trokken we met zo'n 15 personen en zo'n 12 honden trokken we onder leiding van Theo het bos in. Theo wist een doorgang naar het gebied zonder over te hoeven steken over een duintop. Voor de twee aanwezige pupkarren. Voor Ben en Gigi een eerste wandeling met onze DHCN.

Het was heel gezellig, en ook het terrasje pikken achteraf is uitstekend bevallen Iedereen bedankt en tot een volgende keer! Fotolinken op de speciale pagina

Zondag 9 april: Wandeling Katwijk-Noordwijk v.v. via strand: verslag

Met dank aan Maj (en Ton) weer een gelsaagde wandeling in het mooiste weer wat we deze maand hadden... Kijk maar op de speciale pagina voor verslag en foto's

 

wandelen met de DHCN

De DHCN organiseert zo mogelijk iedere maand een wandeling voor u. Kenmerken van de wandeling: op eigen risico, gezellig, doorgaans niet al te lang, en afgesloten met gezellig samenzijn (niet verplicht!) op een terrasje.

De wandelkalender van alweer het vijfde seizoen van de DHCN. De kalender is zoals altijd weer samengesteld door onze eigen leden, onder leiding van Ellen van Vierbergen.

U hoeft geen lid te zijn van de DHCN (uiteraard stellen wij het lidmaatschap wel op prijs) : iedereen is welkom, nogmaals: op eigen risico! Aanmelden bij de organisatie is wel vereist (gebruik vermeld e-mailadres!), omdat we graag willen weten of iedereen de startplaats heeft gevonden (graag uw mobiel/GSM nummer), en om een eventuele reserveringsomvang op het terras na afloop in te kunnen schatten. Ook kan de organisatie eventuele wijzigingen via de mail aan u doorgeven!

Er zijn een aantal spelregels om de wandeling goed te laten verlopen: komt u alleen neem dan a.u.b. niet meer dan twee honden mee, bent u met twee personen neem dan a.u.b. niet meer dan drie honden mee. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw honden en hun gedrag tijdens de wandeling.

De wandelingen houden we bij voorkeur in losloopgebieden. Respecteer de regels ter plekke.

Wij hebben een aantal vaste plekken waar we regelmatig terugkomen: Wij zoeken vooral plekken waar voldoende losloopgebied is, zo mogelijk water, en een restaurant in de buurt is. Kent u ook zo'n plek dan houden wij ons aanbevolen!
Als u een wandeling wilt leiden neem dan contact op met Ellen van Vierbergen.

Wandelen met de LSOHV
Naast onze wandelingen worden er ook wandelingen door de LSOHV. georganiseerd. Wij proberen elkaars agenda's hierbij af te stemmen zodat er per maand twee mogelijkheden zijn! De agenda van de LSOHV is te vinden op http://www.lsohv.nl/wandelen/

Hun voorlopige agenda voor 2017:

22 januari Nieuwjaarswandeling Apeldoorn
18 februari Hooge Vuursche Baarn
12 maart Zwolsebos Heerde
2 april Strandwandeling Noordwijk
7 mei Kibbelveen Schoonoord
24 juni Ginkelse hei zaterdag
30 september Hellendoornseberg Hellendoorn zaterdag
29 oktober Soesterduinen
11 november Bussloo zaterdag
10 dec Egmond aan zee